Ξύπνησαν φρικιαστικές εικόνες στο Εφετείο Πατρών

Οι φρικιαστικές εικόνες του βιασμού των δύο ανήλικων εγγονιών από των παππού τους ζωντάνεψαν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών.>>>

Αμείλικτοι οι δικαστές απέναντι στον 82χρονο παππού- τέρας, που βίασε τα εγγονάκια του (4 χρονών το κοριτσάκι και 6 χρονών το αγοράκι). Η υπόθεση, σύμφωνα με το κατηγορητήριο εξελισσόταν από το Δεκέμβριο του 2006 έως τις 23 Ιουλίου του 2008.
Οι δικαστές δεν μείωσαν την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση των 25 ετών για ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση των δύο εγγονιών του.
Μάλιστα είχε συλληφθεί επ' αυτοφόρω από τον γιο του να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις στο κοριτσάκι. "Δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι αυτό που έβλεπα ήταν αλήθεια" είπε στους δικαστές ο πατέρας των παιδιών.
Αμέσως μετά ο ηλικιωμένος έφυγε από το χωριό και πήγε να μείνει στο Αίγιο. Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση μετά ην εξέταση του ιατροδικαστή.
Μάλιστα είχε το θράσος να απειλεί τα εγγόνια του ότι θα τα σκότωνε εάν μιλούσαν. Ο κατηγορούμενος δεν δέχτηκε καμία κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν είχε προβεί στις πράξεις που αναφέρονταν στο κατηγορητήριο.

Σχόλια