troxaio_veroia_ntalika_20141005_03.jpg
Τέσσερις νεκροί είναι ο έως τώρα απολογισμός της καραμπόλας δεκάδων αυτοκινήτων που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη(φωτογραφίες από το http://www.veriotis.gr/).

 

Αυτό δήλωσε ο διοικητής της Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθος Αθανασόπουλος, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

troxaio_veroia_ntalika_20141005_01.jpg

Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος,  έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

Τα λεγόμενά του επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, πριν λίγο, στο site της περιοχής http://www.veriotis.gr/, του Ζήση Πατσίκα, τις οποίες αναδημοσιεύουμε.

troxaio_veroia_ntalika_20141005_02.jpg

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

troxaio_veroia_ntalika_20141005_04.jpg

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

troxaio_veroia_ntalika_20141005_05.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για το δυστύχημα, μπορείτε να βρείτε στο http://www.veriotis.gr/, καθώς ρεπόρτερ του site βρέθηκαν, από την πρώτη στιγμή, στο σημείο της σφοδρότατης σύγκρουσης.

troxaio_veroia_ntalika_20141005_06.jpg