pamak_01.jpg
Μια πρώτη επίσημη γνωριμία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα έχουν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές του Ιδρύματος μεθαύριο, Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, κατά τη διάρκεια

ημερίδας η οποία θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Στην ίδια εκδήλωση το Πανεπιστήμιο θα τιμήσει και τους νέους που πρώτευσαν στα Τμήματά του.

Η Ημερίδα Ενημέρωσης των πρωτοετών φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, η οποία διεξάγεται με πρωτοβουλία των Πρυτανικών Αρχών και του Συλλόγου Φοιτητών, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τους φοιτητές θα καλωσορίσουν ο Πρύτανης, Καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, καθώς και η πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών, Ελευθερία Σπαθή. Θα ακολουθήσει προβολή ενημερωτικού βίντεο σχετικού με τις δραστηριότητες που έχει πραγματοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια ο Σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στη συνέχεια, θα απονεμηθούν τιμητικοί Πάπυροι στους πρωτεύσαντες φοιτητές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου, από τις Πρυτανικές Αρχές, τους Κοσμήτορες των Σχολών και από τους Προέδρους των αντίστοιχων Τμημάτων.

Ακολουθούν τα ονόματα όσων φοιτητών θα τιμηθούν:


 

Ονοματεπώνυμο

Τμήμα

Βαθμός πρόσβασης

Ναταλία Οικονόμου 
του Νικήτα

Οικονομικών Επιστημών

19.408

Σταύρος Τσεντεμεΐδης 
του Χρήστου

Οργάνωσης και
Διοίκησης Επιχειρήσεων

19.022

Σμαραγδή – Χριστίνα Παπαδοπούλου του Γεωργίου

Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

19.773

Αναστάσιος Ιωαννίδης 
του Ιωάννη

Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

19.680

Σαββίνα Σαμαρά 
του Νικολάου

Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

18.329

Αθανασία Νικολαΐδου 
του Διαμαντή

Εκπαιδευτικής και
Κοινωνικής Πολιτικής

18.898

Γεωργία Αναστασίου 
του Βασιλείου

Βαλκανικών, Σλαβικών
και Ανατολικών Σπουδών

18.210

Τζων – Φρανκ – Ιωάννης Σύμκο του Ρόμπερτ-Πήτερ

Μουσικής Επιστήμης 
και Τέχνης

23.190

 

 

Τέλος, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό θα παρουσιάσουν στους νεοεισαχθέντες τις δυνατότητες που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο και μπορούν να αξιοποιήσουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.