Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς, ανοίγει τις πύλες του στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς και υποδέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα από σήμερα μέχρι και την Κυριακή.

Τα επίσημα εγκαίνια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κο Παύλο Τονικίδη.

Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς» συμμετέχουν 80 εκθέτες προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τα προϊόντα τους σε μια μεγάλη γιορτή γαστρονομίας και επιχειρηματικότητας που θα διαρκέσει τέσσερις μέρες και αναμένεται να υποδεχθεί ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Στα πλαίσιο του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαγειρικές επιδείξεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, να δοκιμάσουν νέες και παραδοσιακές γεύσεις και φυσικά να διασκεδάσουν σε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν και τους μικρούς μας επισκέπτες μέσα από παιδικά εργαστήρια και παιχνίδια.

Το έργο χρηματοδοτείται από το τοπικό πρόγραμμα προσέγγισης Leader του Άξονα 4 στο πλαίσιο του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2014.