agios_dimitrios_26_oktobriou_2011_01Έκλεισαν, ήδη, οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη, για τις εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου.

 

Για σήμερα Σάββατο, έχουν ληφθεί τα εξής μέτρα από την τροχαία:

Από τις 07.30΄ως τις 16.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:

Όσα οχήματα κινούνται προς Ν. Μουδανιά θα ακολουθούν την εξής πορεία: Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, Επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών.

Όσα κινούνται από Ν. Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης-Ν.Μηχανιώνας – Προφήτη Ηλία – Νέα Αερογέφυρα Θέρμης – Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών.

Επίσης, από ώρα 05.00΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας «Παναγίας της Τρυφώτισσας» και των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας «Αγίου Δημητρίου», στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους, από τους οποίους θα διέλθει η πομπή:

  • · Αγ.Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Ι.Δραγούμη μέχρι την οδό Πλάτωνος.
  • · Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.
  • · Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
  • · Πελοποννήσου, σε όλο το μήκος της.
  • · Σελεύκου, σε όλο το μήκος της.

Από ώρα 10.30΄ μέχρι ώρα 13.30΄, κατά τη διάρκεια της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας «Παναγίας της Τρυφώτισσας» και των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας «Αγίου Δημητρίου» στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Θεσ/νίκης Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους, από τους οποίους θα διέλθει η πομπή:

  • · Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πλάτωνος.
  • · Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.
  • · Ολύμπου, στο τμήμα της από την οδό Βενιζέλου μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
  • · Πελοποννήσου, σε όλο το μήκος της.