Γελοία χαρακτήρισε ο πρώην μπασκεμπολίστας Φάνης Χριστοδούλου τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φέρεται να έχει συλληφθεί λόγω εργατικού ατυχήματος στην κατασκευαστική του εταιρεία.


Ο παλαίμαχος αθλητής διαψεύδει τα σενάρια περί σύλληψής του και τόνισε πως για την υπόθεση θα ασχοληθεί ο δικηγόρος του.

Σε δηλώσεις του στο enikos.gr, είπε:

«Είναι γελοία πράγματα. Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και την αστυνομία αν έχω συλληφθεί. Αυτοί που βγάζουν αυτά τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο τα κάνουν. Εγώ έχω χαθεί από το αθλητικό περιβάλλον χρόνια και ξαφνικά με θυμήθηκαν. Από τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου. Είναι γελοίο. Εγώ είμαι στη δουλειά μου, τι να συλληφθώ; Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Νωρίτερα είχε δημοσιοποιηθεί ότι συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Πάρου, αφού εις βάρος του εκκρεμούσε απόφαση προσωποκράτησης με αφορμή την δικαστική προσφυγή εναντίον του, από πρώην εργαζόμενό του στην κατασκευαστική του επιχείρηση.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, μόνιμος κάτοικος Πάρου πλέον είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο αντίδικός του, Αλβανικής καταγωγής, είχε εργατικό ατύχημα- ηλεκτροπληξία, που του προκάλεσε μόνιμη παράλυση από τη μέση και κάτω- κινήθηκε δικαστικά εναντίον του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα 100.000 ευρώ, που έδινε σαν αποζημίωση η ασφαλιστική εταιρεία.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο "μπέμπης" κρατήθηκε για περίπου δύο ώρες στο Α.Τ. Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Όλα αυτά τα διέψευσε ο ίδιος, με δηλώσεις του, στο enikos.gr.