aris_paok_diakopi_20141018_01.jpg

Δυσάρεστη εξέλιξη στο ντέρμπι του μπάσκετ, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά!


Το φύλλο αγώνα άρχισε να συντάσσεται στις 19.25, ενώ το γήπεδο είχε –σχεδόν- εκκενωθεί.

Μάλιστα, στην προσπάθεια αυτή είχε συμβάλει τα μάλα ο Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν αυτός που ζήτησε κι από τους τελευταίους φιλάθλους του Άρη να αποχωρήσουν.

Την ίδια ώρα, όμως, στα αποδυτήρια, οι διαιτητές έκλειναν το φύλλο αγώνα, αφού στις 18.42 είχε ανακοινωθεί ότι πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο μέσα σε 20 λεπτά, κάτι που δεν είχε γίνει στις 19.02…

Οι άνθρωποι του Άρη φωνάζουν για τη διακοπή κι επικαλούνται το βίντεο του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι σε αυτό δε φαίνεται να πέφτει αντικείμενο στον διαιτητή. Ο ίδιος ο Αναστόπουλος, πάντως, είχε προειδοποιήσει, στην πρώτη διακοπή του αγώνα, ότι θα διέκοπτε το παιχνίδι ακόμη κι αν έπεφτε αντικείμενο σε άλλο σημείο του αγωνιστικού χώρου…

Πληροφορίες, πάντως, ήθελαν το διαιτητή να γράφει στο φύλλο αγώνα ότι το παιχνίδι διακόπηκε επειδή κάποιος τον έφτυσε από την εξέδρα.

Ως τις 19.55, το φύλλο αγώνα δεν είχε κλείσει ακόμη και γίνονταν διαβουλεύσεις…

Από το συνδρομητικό κανάλι, οι ρεπόρτερ μετέδιδαν πως η αστυνομία, με εντολή του κομισάριου του αγώνα, τους απαγόρευσε την είσοδο στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών και η ενημέρωση ήταν, ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (20.01) από πληροφορίες κι όχι επίσημη.