Απίστευτη περιπέτεια έζησε 37χρονη, όταν γνώρισε μέσω διαδικτύου 22χρονο Έλληνα, ο οποίος αποδείχτηκε στυγνός εκβιαστής…


Οι δυο τους, μετά την αρχική τους επαφή στο διαδίκτυο, διατηρούσαν σχέση, επειδή, όμως, ο νεαρός έμενε στη Σκύδρα και της είχε πει ότι δεν μπορούσαν να βρίσκονται συχνά, της πρότεινε να κάνουν διαδικτυακό σεξ.

Ο 22χρονος, όμως, φωτογράφιζε, μέσω Διαδικτύου, την 37χρονη -χωρίς αυτή να του έχει δώσει τη συγκατάθεσή της- και, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισε να την εκβιάζει. Της ζητούσε χρήματα για να μην δημοσιοποιήσει, όπως της έλεγε, τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο και για να μην τις στείλει, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στους συγγενείς της!

Αρχικά η 37χρονη έδωσε στον 22χρονο 4.000 ευρώ και κοσμήματα. Ο νεαρός , όμως, ζητούσε κι άλλα χρήματα κι έτσι, η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία.

Κλείστηκε ραντεβού στη Σκύδρα, δήθεν για να του δώσει άλλα 3.000 ευρώ κι εκεί, ο 22χρονος συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθη και 19χρονος φίλος του, ο οποίος… κρατούσε τσίλιες!
Συνελήφθη, επίσης, 25χρονος, πρώην ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου, στον οποίο πούλησε τα κοσμήματα ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης.

Η αστυνομία εντόπισε τον νεαρό αρχικά από τα ψηφιακά του ίχνη στο διαδίκτυο και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για «εκβίαση κατ’ εξακολούθηση» και «παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας». Εναντίον του 19χρονου φίλου του σχηματίστηκε δικογραφία για «απλής συνέργεια σε εκβίαση» κι εναντίον του 25χρονου για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».

Κατασχέθηκαν ο υπολογιστής του νεαρού, ένα στικάκι με τις φωτογραφίες της ανυποψίαστης 37χρονης και ένα βιβλιάριο καταθέσεων. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, καθώς δεν αποκλείει ο νεαρός να ενέχεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Εδέσσης.