Το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας που βρίσκεται προς τη Νέα Ελβετία, του γηπέδου Κ. Βικελίδης, απέδωσε δικαιοσύνη στο παιχνίδι του Άρη με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.


Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε: Ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος. Οι παίκτες του δημιούργησαν 17 τελικές προσπάθειες, ενώ οι αντίπαλοι... μόλις δύο. Μάλιστα, σε μία από αυτές, πέτυχαν το γκολ της αγωνιστικής με τον Μήτσικα και ισοφάρισαν σε 1-1.

Η νίκη, όμως, για τον Άρη, ήρθε όταν, μετά από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι, πήρε περίεργη τροχιά, προσέκρουσε στον πεσμένο Πόι και... κατέληξε στα δίχτυα. Μπήκε, έτσι, ένα γκολ, που θα έπρεπε να ΄χει μπει πολύ νωρίτερα, αφού οι κιτρινόμαυροι δεν κινδύνεψαν ούτε για μία στιγμή, αλλά είχαν πρόβλημα  στην τελική προσπάθεια.

Ο Εθνικός, που είχε σαφέστατα αμυντικούς προσανατολισμούς (το... λεωφορείο μπροστά στη γραμμή τέρματος κι ό,τι βγει) κατέρρευσε και το 3-1 από τον Χιντασέλι ήρθε φυσιολογικότατα για να επισφραγιστεί η δίκαιη νίκη του Άρη.

Η ταυτότητα του αγώνα
  • ΓΚΟΛ: Παπαδόπουλος (17′), Πόι (82'), Χιντασέλι (90') – Μήτσικας (25′)
  • ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σουνάς, Πόι – Γκέρτσος, Αποστολάς, Πεχλιβάνης
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατής (ΕΠΣ Φλώρινας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας), Δεμερτζής (ΕΠΣ Πέλλας)
  • ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Μπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (78′ Γκίνο), Σταυρόπουλος (63′ Χιντασέλι), Πόι, Ρένια (46′ Καπνίδης).
  • Εθνικός Ν. Αγιονερίου (Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας (80′ Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (63′ Δημητρακόπουλος), Γκελίνος, Γκέρτσος (66′ Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης.