Δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία. Σαφώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι, κυριάρχησαν μετά το 20' και ως το 60' και, στην έναρξη του β μέρους μέσα σε δυο λεπτά πέτυχαν δυο γκολ και σκόρπισαν τις ελπίδες της ομάδας του Αναστασιάδη για καλό αποτέλεσμα.


Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αιφνιδιάσει κι άρχισε καλά το παιχνίδι, αλλά δεν είχε συνέχεια. Οι Γάλλοι ήταν πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί. Έτσι, στην έναρξη του β μέρους έκαναν το ίδιο που είχε επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ: Αιφνιδίασαν. Μόνον που αυτοί... το πέτυχαν.

Αποδείχτηκε, έτσι, ότι ο τελευταίος του Γαλλικού πρωταθλήματος είναι καλύτερος από τον πρώτο του ελληνικού...

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αλλά τόσο ο Γλύκος, όσο κι ο τερματοφύλακας της γαλλικής ομάδας, έκαναν σπουδαίες αποκρούσεις κι έτσι μείναμε στο 0-0. Ο ΠΑΟΚ είχε στα τελευταία 10' λεπτά ευκαιρίες για να μειώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

H ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 47', 50' Μαρβό

ΔΟΚΑΡΙ: 21' Μαρβό

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαζέικα (Λιθουανία)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 70' Σβαρτς

ΓΚΕΝΓΚΑΝ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπράτ, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Πιέ (54' Γιαταμπαρέ), Σβαρτς (73' Μαντάν), Μαρβό (78' Ζιρέζ)


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75' Γκολάσα), Κατσικάς, Ρατ, Βίτορ, Τζιόλης (55' Μάρτενς), Μακ (63' Παπαδόπουλος), Κάτσε, Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης