kolimvitirio dimos pavlou mela.jpg
Βρέθηκε λύση, σήμερα το πρωί, στο πρόβλημα με τα δημοτικά γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια, τα οποία είχαν μείνει κλειστά, λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Όπως ανακοίνωσε, μέσω της Ραδιοεφημερίδας του Fm100, o δήμαρχος Μενεμένης – Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου, σε σύσκεψη που έγινε, σήμερα το πρωί, στην Αθήνα, βρέθηκε η λύση για να ανοίξουν τα κολυμβητήρια και τα γυμναστήρια άμεσα.

Το θέμα προέκυψε με την αδειοδότηση των αθλητικών χώρων, η οποία είχε παραταθεί, με προηγούμενη απόφαση, ως τις 30 Αυγούστου. Καθώς, όμως, από 1 Σεπτεμβρίου αναλάμβαναν οι νέες δημοτικές αρχές, έπρεπε πρώτα να γίνουν οι δημαιρεσίες, οι ορισμοί αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων και, στη συνέχεια, ως τις 5 Σεπτεμβρίου, να συνταχθούν προϋπολογισμοί, κάτι που πήγαινε το θέμα της αδειοδότησης πίσω, χρονικά.

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων είχε ενημερώσει από τις 30 Ιουλίου ζητώντας παράταση, αλλά δεν εισακούστηκε», τόνισε ο κ. Κυρίζογλου, ο οποίος υπογράμμισε πως, με την λύση της παράτασης που αποφασίστηκε σήμερα τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια ανοίγουν άμεσα.