Ας δούμε σήμερα (Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014) τι γράφουν οι εφημερίδες.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Αγωνία και προσδοκίες"  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΝΤ Φεύγει (;) και δαγκώνει
Η εφημερίδα γράφει ότι "κατασχέσεις ακόμα και για χρέη κάτω από τα 5.000 ευρώ ζητεί το ΔΝΤ να πραγματοποιήσει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ)".
ΕΘΝΟΣ: Άγρειος πάγος για τις υπερβολές της Εφορίας
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ανάχωμα στα αυθαίρετα χτυπήματα της Εφορίας με συλλήψεις, χειροπέδες και αυτόφωρα για μικροοφειλέτες υψώνει ο Αρειος Πάγος. Με εγκύκλιο της Εισαγγελίας προς τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές ζητείται οι ποινικές κυρώσεις και η φυλάκιση να εφαρμόζονται μόνο σε περιπτώσεις προκλητικής φοροδιαφυγής»".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σχέδιο 6 σημείων για τη δολοφονία Πούτιν από CIA!!!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πώς η μεγαλύτερη «τρομοκρατική οργάνωση» στον πλανήτη σχεδιάζει να εξοντώσει τον Ρώσο ηγέτη".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 6+1 διαγωνισμοί για 3.070 μόνιμους σε υπουργεία και ΔΕΚΟ
Η εφημερίδα γράφει ότι "μέσω επτά προκηρύξεων αναμένεται να προσληφθούν σταδιακά μέχρι το τέλος του έτους 3.070 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι σε υπουργεία και ΔΕΚΟ".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στο Βερολίνο ο Σαμαράς με τη Μέρκελ ΠΑΙΖΕΙ τα ρέστα του
Σύμφωνα με την εφημερίδα "στο Βερολίνο κληρώνει σήμερα η επόμενη μέρα για την κυβέρνηση σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Ο Αντώνης Σαμαράς θα επιδιώξει να αποσπάσει από την Ανγκελα Μέρκελ ένα σήμα σχετικά με τη διαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους, αλλά και τη μετάθεση για μετά τις προεδρικές εκλογές της διαπραγμάτευσης που αφορά τουλάχιστον το Ασφαλιστικό και το εργατικό".
ESPRESSO: "ΓΥΜΝΕΣ κομμώτριες"
ΕΣΤΙΑ: Πώς προοδεύει μία κοινωνία
Η εφημερίδα τονίζει ότι "στο χθεσινό φύλλο γράψαμε ότι η Κυβέρνησις δεν εκπέμπει όραμα στους πολίτες και ότι αφήνει το πεδίο ελεύθερο στον Σύριζα να κάνη εμπόριο ελπίδας. Και το ερώτημα είναι ποιό όραμα πρέπει να εκπέμψη η Κυβέρνησις, ώστε να αναπτερωθή το ηθικό των πολιτών και να πιστέψουν ότι η συνέχισις της παρούσης πολιτικής οδηγεί σε καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους".
Η ΑΥΓΗ: Επίσκεψη απόγνωσης
Σύμφωνα με την εφημερίδα "μόνος και έρημος θα βρεθεί στη σημερινή συνάντηση με τη Μέρκελ στο Βερολίνο ο Αντ. Σαμαράς, καθώς το «εσωτερικό μέτωπο» έχει καταρρεύσει και η καγκελαρία φρόντισε χθες να διαμηνύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να αναμένει βοήθεια όσον αφορά τα κρίσιμα θέματα του χρέους, του προγράμματος (μέτρων) κ.α."
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί
Σύμφωνα με την εφημερίδα "στον αέρα τινάζει το Βερολίνο τους πολιτικούς σχεδιασμούς του Αντ. Σαμαρά, πριν από τη συνάντηση με την καγκελάριο Μέρκελ. Οι συνομιλίες για το χρέος, που θέλει διακαώς η ελληνική κυβέρνηση, δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος, διαμήνυσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, δηλαδή μετά τον Ιανουάριο του 2015".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το Erasmus ανοίγει δρόμους
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ισχυρό διαβατήριο πρόσβασης στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας αποδεικνύεται το πρόγραμμα Erasmus, που αφορά την «κινητικότητα» φοιτητών μεταξύ πανεπιστημίων της Ε.Ε. και πρακτική άσκησή τους, μετουσιώνοντας το όραμα της συνεργασίας των ευρωπαϊκών χωρών προς όφελος της νέας γενιάς πολιτών".
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Είναι τυφλοί, αλλά έχουν δίπλωμα!"
Ο ΛΟΓΟΣ: Υπόγειος 4ος θάλαμος;
Σύμφωνα με την εφημερίδα "στον τέταρτο θάλαμο στο μνημείο της Αμφίπολης βρίσκεται άραγε ο «νεκρικός θάλαμος» και ο «ένοικος» του τάφο;"
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ισχυρό ΚΚΕ η μόνη εγγύηση για το λαό
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "η κάλπικη αντιπαράθεση συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές, γιατί κρύβει ότι και οι δύο αποδέχονται τις θυσίες του λαού στο βωμό των κερδών και της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων".
STAR PRESS: "ΜΑΥΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ για τη Σπυροπούλου"
ΤΑ ΝΕΑ: Δώστε (κάτι) και σωθείτε. Εστω και 50 ευρώ τον μήνα παγώνουν τις κατασχέσεις
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ατυπη «οδηγία» προς τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) ελεύθερους επαγγελματίες να δώσουν ό,τι μπορούν προκειμένου να γλιτώσουν τις κατασχέσεις λόγω των σωρευμένων οφειλών τους στο Ταμείο, δίνει το υπουργείο Εργασίας".
ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Καρκίνος: Έγκλημα χωρίς διάγνωση"
Kontranews: Διώκεται για κακούργημα ο Α. Μπακατσέλος
Σύμφωνα με την εφημερίδα "εκρηκτικές πολιτικές διαστάσεις προσλαμβάνει το σκάνδαλο με τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά την άσκηση δίωξης και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Α. Μπακατσέλου, στενού φίλου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Ευ. Βενιζέλου".
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Μάχη» στο Βερολίνο
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με τρία «αιτήματα», από τον βαθμό υλοποίησης των οποίων θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης, βρίσκεται από χθες στο Βερολίνο ο Αντ. Σαμαράς για τη σημερινή κρίσιμη συνάντησή του με την Αγκ. Μέρκελ, επιδιώκοντας μια πολιτική λύση «πακέτο», που θα του δώσει τη δυνατότητα να αντιστρέψει το πολιτικό κλίμα και να αποτρέψει ή να κερδίσει τυχόν πρόωρες εκλογές".
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Παραμένουν σε χαμηλή πτήση τα μερίσματα των εισηγμένων
Η εφημερίδα τονίζει ότι "στάσιμα πέριξ του μισού δισ. ευρώ είναι τα διανεμόμενα προς τους μετόχους κεφάλαια των ελληνικών εισηγμένων, με το Χ.Α. να καταγράφει αρνητικό ρεκόρ μερισματικών αποδόσεων τα τελευταία χρόνια, μετά και τη δραματική καθίζηση της κερδοφορίας και της υπάρχουσας ρευστότητας".