debate_kalafatis_mpoutaris_limani_20140522_02.jpg
Το πρώτο μετεκλογικό debate ανάμεσα σε επικεφαλής παρατάξεων του δήμου Θεσσαλονίκης και μάλιστα ανοιχτό για τους πολίτες, διοργανώνουν απόψε το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του GreenWave Festival 2014.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, η Ελεάννα Ιωαννίδου και ο Γιώργος Ρακκάς θα συνομιλήσουν μεταξύ τους και με τους πολίτες για τη Θεσσαλονίκη του 2020, σε ένα πρωτότυπο «υπαίθριο Δημοτικό Συμβούλιο».

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο: «Θεσσαλονίκη 2020: Πράξη, λόγος, φαντασία αιρετών και δημοτών για την πόλη» και θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κήπου σήμερα από τις 6.30 μέχρι τις 9.30.

Πρόκειται για έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο, μια εκδήλωση ανοιχτή στην κοινωνία και τους πολίτες, που φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα για τις ιδέες και τις πρακτικές που θέλουν να εφαρμόσουν στην επόμενη πενταετία οι αιρετοί στο δήμο Θεσσαλονίκης. Οι διοργανωτές επιδιώκουν να ακουστούν οι προβληματισμοί, τα σχέδια και το όραμα πολιτών και πολιτικών για τη Θεσσαλονίκη του 2020.