panionios_ksanthi_1_1_kapetanos_goal_20140927_01.jpg
Η Ξάνθη αγωνίστηκε για μία ώρα με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά κατόρθωσε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας ένα βαθμό, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», που τελέστηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

 

Αυτό που θα μας μείνει από το παιχνίδι, είναι τα τελευταία 10 λεπτά του… Από το 83’ ως τη λήξη, έγιναν τρεις κλασσικές ευκαιρίες, μία για τους γηπεδούχους και δυο για τους “κουτσουρεμένους” φιλοξενούμενους, για να πάρουν το παιχνίδι…

Η Ξάνθη με αιχμή του δόρατος τον Σολτάνι, είχε τις δυνάμεις να ψάξει για το 2ο γκολ. Ο Σολτάνο στο 83' έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, στο 89΄έδωσε μισό γκολ στον Λουσέλο, αλλά ο Γιαννακόπουλος έσωσε τον Πανιώνιο, αλλά η φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους και έγινε στο 90+4.

Ο Ιμπαγάσα έκανε τη σέντρα, ο Λισγάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας της ομάδας του, με τον Χρήστο Τασουλή, μόνο αμαρκάριστο στη συνέχεια να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

H ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 33' πέν. Κολοβός - 7' Καπετάνος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 90+4 Ιμπαγάσα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12' Αργυρόπουλος, 43' Σιώπης, 70' Χατζηισαϊας - 27' Μπέρτος, 48' Σολτάνι, 87' Κυριακίδης, 90+4 Βασιλακάκης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 32' Φλίσκας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (74' Μασούρας), Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Μπούζας (61' Ιμπαγάσα), Χατζηισαϊας.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος (58' Μπαξεβανίδης), Κομεσίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καπετάνος (72' Ρενάν), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρούντι (46' Ομπόντο).