perogamvrakis_01.jpg
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΟΦΗ καταφέρνοντας στο «Γεντί Κουλέ» να….λυγίσει (1-0) ύστερα από 112' αγώνα τον Ατρόμητο.

 

Η ομάδα του Περιστερίου γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν, ενώ δέχτηκε και το πρώτο του γκολ στη φετινή Superleague.

αγωνίστηκαν παλικαρίσια, με περίσσιο πάθος και χάρις σε μια εξαιιρετική ενέργεια του Τζορτζ στα 53'' του πρώτου ημιχρόνου που έφερε το γκολ από τον Περογαμβράκη και – σύμφωνα με τις κακές γλώσσες – προκάλεσε και την πρώτη του ρεύματος στους πυλώνες 1' μετά.

Το ρεύμα επανήλθε ύστερα από 10', ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση (αλλά φλύαρη υπεροχή) των Περιστεριωτών και δικαιολογημένα στο φινάλε ο Τζενάρο Γκατούζο, οι παίκτες του και οι περίπου 4.000 φίλαθλοι των Κρητικών πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

«Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον πρόεδρο και όλους όσους δουλεύουν για την ομάδα. Είναι μια δύσκολη περίοδος, δύσκολη σεζόν, αλλά είμαστε μια οικογένεια, έτσι θα συνεχίσουμε έτσι θα πορευτούμε στο μέλλον», δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος, για άλλη μία φορά, μπέρδεψε τον πάγκο με το γήπεδο: Μπήκε με τη λήξη στον αγωνιστικό χώρο και… κάθιδρος φιλούσε τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες του.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να δημιουργούμε οργανωμένα περισσότερες ευκαιρίες. Και θα πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, ελπίζω να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας», ευχήθηκε, από πλευράς Ατρομήτου, ο Ελίνι Δημούτσος.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 46' Περογαμβράκης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 59' Μακρής, 72' Τριποτσέρης - 41' Ταυλαρίδης, 92' Κούρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Μεϊτέ, Αντελέγε, Στάθης, Μακρής, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος (95' Κουτσιανικούλης), Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης (85' Μπανούσης), Πετρόπουλος (46' Τζορτζ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος (93' Φάμπιο), Καραμάνος, Δημούτσος (84' Γεωργίου), Πίτου, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (79' Τάτος), Παπάζογλου