doxa_fans_01.jpg
Ο Στέλιος Ζημιλιάγκος φαίνεται ότι είναι η λύση για τη Δόξα Δράμας.

 

Οι Μαυραετοί έχουν σημαντικά διοικητικά προβλήματα εδώ και καιρό, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος, δε δέχτηκε να πουλήσει τις μετοχές του σε ομάδα επιχειρηματιών της Δράμας, όταν τον επισκέφθηκαν πριν καιρό. Σήμερα, όμως, με δηλώσεις του στο www.sportdrama.gr φαίνεται ότι αλλάζει ρότα:

«Στηρίζω το νέο εγχείρημα στην ΠΑΕ Δόξα με τον νέο πρόεδρο Στέλιο Ζημηλιάγκο. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με το νεαρό επιχειρηματία στην κεφαλή της ΠΑΕ. Εγώ του έδωσα την συγκατάθεσή μου. Στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα. Η πρόθεσή μου είναι να αποτραβηχτώ από την ομάδα εφόσον όλα πάνε καλά. Από εκεί και μετά θα δρομολογηθεί και το θέμα των μετοχών. Να μην ξεχνάμε ότι και εγώ όταν ήρθα στην Δόξα έκανα έξι μήνες για να πάρω τις μετοχές στην ιδιοκτησία μου», δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα.

Βέβαια, οι προθέσεις του για τις μετοχές δεν είναι σαφείς, αλλά σημασία έχει να τις κάνει ξεκάθαρες στον κ. Ζημηλιάγκο –κι εκείνος, με τη σειρά του, να δεχτεί τους όρους Σάμιου, μπας και βγει η ομάδα από το τέλμα. Μια ομάδα που και κόσμο διαθέτει και ιδιόκτητο γήπεδο(το οποίο στερήθηκε αδικαιολόγητα όταν, πρόσφατα, βρέθηκε στα σαλόνια της Superleague)…