paok_xanthi_1_0_salpiggidis_goal_20140805_01.jpg
Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέστρεψε για να κοουτσάρει την ομάδα του μετά από δέκα χρόνια στην Τούμπα και οι ποδοσφαιριστές του φρόντισαν το ντεμπούτο της επιστροφής να γίνει με νίκη επί της Σκόντα Ξάνθης.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης, εκμεταλλευόμενος ασίστ του Τζανδάρη στο 83ο λεπτό και να σφραγίσει το τελικό 1-0.

Και πάλι με πολλές δοκιμές σε πρόσωπα παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ καθώς όπως λέει ο προπονητής: «δεν κάνουμε φιλικά για να κερδίσουμε, αλλά για να προετοιμάσουμε τους παίκτες». Παρόλες τις αλλαγές υπήρξαν στιγμές που ο Δικέφαλος δημιούργησε, καθώς και στιγμές που απειλήθηκε από μια Ξάνθη που έψαχνε τις κόντρα επιθέσεις.

Και στην επανάληψη άλλαξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους Τζαβέλλα και Σαλπιγγίδη να ντεμπουτάρουν -όπως και ο Γλύκοςστην αρχή του ματς- για τη σεζόν 2014/15 με τον διεθνή επιθετικό να ανοίγει λογαριασμό στα γκολ νωρίς.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος (46′ Γιακουμής), Κωνσταντινίδης (46′ Κίτσιου), Ρατς (56′ Πολύζος), Κατσικάς (46′ Τζαβέλλας), Σκόνδρας (56′ Βίτορ), Κάτσε (56′ Παναγιωτούδης), Πόζογλου (46′ Ποζατζίδης), Σαββίδης (46′ Μαντούρο), Κουλούρης (56′ Σαλπιγγίδης), Περέιρα (56′ Πόποβιτς), Μάρτενς (46′ Τζανδάρης)

Σκόντα Ξάνθη: Κυριακίδης (62′ Ζαρόπουλος), Μπέρτος (62′ Περέιρα), Λισγάρας, Καρυπίδης (87′ Κωλαράς), Ουάλας (56′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας (46′ Καπετάνος), Παπαστεριανός (72′ Μπαρέτας), Ράνος (56′ Πασχαλάκης), Βασιλακάκης (83′ Τσαμούρης), Λουσέρο (83′ Ορφανίδης), Κάλβο (56′ Σολτάνι)


Το κείμενο είναι από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς χθες οι δημοσιογράφοι απεργούσαν