Σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην οδό Υψηλάντου 27 στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού στεγαζόταν του κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, σ' αυτό το διαμέρισμα έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της. Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δε βρέθηκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι το ένταλμα σύλληψης για έναν εκ των συνεργατών του Μαζιώτη, που εκδόθηκε σήμερα, αφορά σε έναν 35χρονο για τον οποίο από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε η συμμετοχή του στις ένοπλες ληστείες σε δύο τράπεζες στην Ακράτα, την 20/12/2012 και στα Μέθανα, την 25/7/2013. 
Το συγκεκριμένο άτομο είχε κατηγορηθεί για κλοπή αυτοκινήτου που είχε πάρει μέρος στην απαγωγή Μυλωνά και βρέθηκε αργότερα στα χέρια του Μαζιώτη. Ο 35χρονος ωστόσο, αναζητείται από τότε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την πρόοδο των ερευνών αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ