aporrimmatoforo_02.jpg
Της… κακομοίρας έγινε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, όταν “λαμπάδιασαν” τα σκουπίδια σε απορριμματοφόρο που έκανε αποκομιδή, μέρα μεσημέρι…

 

Το απορριμματοφόρο του δήμου Θεσσαλονίκης βρισκόταν στην οδό Μητροπόλεως (στη διασταύρωση με την Π. Π. Γερμανού, στη Διαγώνιο), όπου έκανε αποκομιδή των απορριμμάτων –κυρίως από τα εστιατόρια της περιοχής. Σε κάποια στιγμή, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας που βρίσκονταν στο πίσω μέρος και ήταν επιφορτισμένοι με το άδειασμα των κάδων, διαπίστωσαν πως από τον συμπιεστή του οχήματος… έβγαιναν καπνοί!

Αμέσως ακινητοποιήθηκε το όχημα, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και, για λόγους ασφαλείας, ο οδηγός του οχήματος άδειασε τα σκουπίδια στη μέση του δρόμου! Η κυκλοφορία διακόπηκε και οι υπάλληλοι διαπίστωσαν πως τα σκουπίδια είχαν “ανάψει” μάλλον από κάποιο κάρβουνο που είχε πεταχθεί με τα υπόλοιπα απορρίμματα από κάποια ταβέρνα της περιοχής.

Για κάποια λεπτά επικρατούσε… χάος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού έκλεισε η οδός Μητροπόλεως, από όπου διέρχονται αρκετές λεωφορειακές γραμμές. Τελικά, οι αρμόδιες αρχές έσβησαν τη φωτιά, τα σκουπίδια μαζεύτηκαν και… τέλος καλό, όλα καλά.