papathanasakis_proti_irakli_20140721_01.png
Ενθουσιασμένος είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης που έδωσε “παρών” στην πρώτη του Ηρακλή στους Αμπελόκηπους.

 

Αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του για τη δημιουργία γηπέδου για τον Ηρακλή στη Μίκρα: «Είδα το θέμα του γηπέδου. Αύριο θα έχουμε μία συνάντηση με την επιτροπή του γηπέδου. Ηδη όμως έχουμε στείλει μηχανικό στην Ευκαρπία και σκεφτόμαστε πάντα να βάλουμε μπροστά το μεγάλο όνειρο του κόσμου που είναι το γήπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν σχέδια, έκταση», δήλωσε.

Λίγο αργότερα, μιλούσε για τη συμμετοχή των φίλων του Ηρακλή στην πρώτη της ομάδας και, πάλι, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του: «Όπως έχουν δει όλοι είχα πει στη προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει πως θα προχωρήσουμε γρήγορα. Όπως βλέπετε δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις. Είμαι ενθουσιασμένος από την εικόνα που βλέπω. Δεν μου έχει ξανατύχει να βλέπω τέτοιο πάθος από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει τα πάντα. Έχει ιστορία, πολύ κόσμο και το μόνο που του λείπει είναι να μπει τάξη και οργάνωση για να επιστρέψει δυνατός εκεί που πρέπει», κατέληξε.

Στη φωτογραφία, ο Σπ. Παπαθανασάκης και, πίσω του, οι φίλαθλοι του Ηρακλή που έσπευσαν στους Αμπελόκηπους για την “πρώτη” της αγαπημένης τους ομάδας.