filakes_1.jpg
Λήστεψε, διέπραξε διαρρήξεις, καταδικάστηκε, αλλά κατάφερνε να διαφεύγει. Τελικά συνελήφθη και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

 

Ο λόγος για 35χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία, καθώς και πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Ο νεαρός Αλβανός κατηγορείται για διαρρήξεις σπιτιών στο νομό Θεσσαλονίκης (υπάρχει γι αυτό ένταλμα από τον ανακριτή), έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για ληστεία που διαπράχθηκε το 2006, σε φυλάκιση 8 ετών, απέλαση από τη χώρα και τριετή αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καστοριάς επειδή απελάθηκε και ξαναμπήκε στη χώρα, έχει καταδικαστεί από το Τριμελές και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης επειδή έχτιζε αυθαίρετο, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για απόπειρα κλοπής και από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επίσης, υπάρχει απόφαση σε βάρος του, από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, με την οποία διατάσσεται η κράτησή του ώστε να δικαστεί για άλλη υπόθεση ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κι από εκεί στις φυλακές.