Αναβάλλεται η σημερινή παράσταση της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Θεσμοφοριάζουσες» στο Αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών στη Χαλκιδική, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η νέα ημερομηνία παράστασης θα ανακοινωθεί σύντομα, όπως και οι τρόποι επιστροφής εισιτηρίων για όσους τα έχουν ήδη προμηθευτεί. 

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο παρουσιάζει ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ σε διασκευή του Γιώργου Κιμούλη & του Πιτσιρίκου, βασισμένη στη μετάφραση του Κ.Χ.Μύρη. Tην παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ σκηνοθετεί ο Γιώργος Κιμούλης. 

Το ρόλο του Συγγενή αποδίδει ο ίδιος ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ εκείνον του Ευριπίδη ο Δημήτρης Πιατάς. Πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Φαίη Ξυλά (Γυναίκα), Θανάσης Αλευράς (Αγάθων), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Θεράπων) Δημήτρης Ραφαήλος (Κλεισθένης), και Χάρης Γιώτης (Τοξότης). Τους πλαισιώνει 14μελής γυναικείος χορός.

Στα Νέα Μουδανιά συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θάλασσας 2014, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη παράσταση είναι το Σάββατο 30 Ιουλίου 2014, στην Κασσάνδρα - Αμφιθέατρο Σίβηρης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Ώρα Έναρξης: 21.15 

Εισιτήρια:
18€ Γενική είσοδος, 15€ Μαθητές, Φοιτητές
12€ Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι
Προπώληση από 15€