Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί και να ταξιδέψει ο Σλοβάκος στην Ολλανδία.


«Μέχρι χθες το θέμα δεν είχε τελειώσει. Πλέον όμως  υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο παίκτης θα πάει στην Ολλανδία για να τα βρει με τον ΠΑΟΚ», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ, μιλώντας στο INPAOK, και πλέον απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον παίκτη και στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Σλοβακία, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 400.000 ευρώ στην Νυρεμβέργη για να τον αποκτήσει και να υπογράψει μαζί του για 3 χρόνια.

Ο Μακ συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Νυρεμβέργης, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει κατευθείαν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, είναι και λίγο πιο μπροστά, γιατί η Νυρεμβέργη έχει ολοκληρωσει το βασικό στάδιο στο Όμπερστάουφεν της Βαυαρίας και σε τρεις εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημά της.

Αυτές τις μέρες η ομάδα προπονείται στη Νυρεμβέργη, ενώ ο Μακ έπαιξε και στο τελικό φιλικό, με αντίπαλο τη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι. Μάλιστα, ο Σλοβάκος ήταν στους 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι κι έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο.
__________________________________________________________________________________
Από το thessports.gr