Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ευρωπαϊκό ντέρμπι του 4ου ομίλου, επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας στο Μανάους.


Στο πρώτο μέρος, οι Αγγλοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και απείλησαν πρώτοι την εστία του Σιρίγκου με τους Στέρλινγκ και Χέντερσον, ωστόσο οι Ιταλοί ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με πολύ ωραίο συρτό σουτ του Μαρκίζιο έπειτα από πολύ ωραία προσποίηση του Πίρλο. Ωστόσο η χαρά των "Ατζούρι" κράτησε μόνο για δύο λεπτά, αφού οι Αγγλοι ισοφάρισαν με υποδειγματική αντεπίθεση και πλασέ στην κίνηση του Στάριτζ έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Ρούνει. 

Η "σκουάντρα τζούρα" ωστόσο στάθηκε δις άτυχη πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου αφού θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα εκ νέου εάν αν ο Τζαγκιέλκα δεν έβγαζε με κεφαλιά πριν τη γραμμή τη "λόμπα" του Μπαλοτέλι και στην αμέσως επόμενη φάση ο Καντρέβα δεν σημαδεύε το το δεξί δοκάρι του Χαρτ. 

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Τζέζαρε Πραντέλι που στο 50΄ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Καντρέβα (κορυφαίος) αφού εξέθεσε όλη την αριστερή πτέρυγα (και δις τον Λέιτον Μπέινς) των Αγγλων, σέντραρε για το κεφάλι του "super" Μάριο και ο επιθετικός της Ιταλίας με καρφωτή κεφαλιά "έγραψε" το 2-1. 

Η Αγγλία στη συνέχεια πίεσε τους Ιταλούς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή του 62΄ όταν ο Ρούνει (και με τον Σιρίγκου εξουδετερωμένο) πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.).

Η Ιταλία άγγιξε το 3-1 αλλά το σουτ - φάουλ του Πίρλο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ. 

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόνσον, Κέιχιλ, Τζαγκέλκα, Μπέινς, Χέντερσον (73' Γουίλσιρ), Τζέραρντ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (61' Μπάρκλεϊ), Στέρλινγκ, Στάριτζ (79' Λαλάνα).

ΙΤΑΛΙΑ: Σίριγκου, Νταρμιάν, Παλέτα, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Βεράτι (57' Μότα), Μαρκίζιο, Καντρέβα (79' Παρόλο), Μπαλοτέλι (73' Ιμόμπιλε).

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: