Το… απόλυτο αγγίζει μέχρι στιγμής η πληρότητα στα γήπεδα της Βραζιλίας (98%) όπου διεξάγεται η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Συγκεκριμένα, από τη συνολική χωρητικότητα των 716.176 θεατών που έχουν τα 14 γήπεδα στα οποία μέχρι στιγμής είχαμε… σέντρα, το σύνολο των θεατών που την παρακολούθησαν ήταν 701.710.

Το μοναδικό, πάντως, «sold out» σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Αργεντινή κόντρα στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, στο Μαρακανά όπου το παρακολούθησαν 74.738 θεατές, όση ακριβώς και η χωρητικότητά του.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Γκάνας με τις ΗΠΑ στο «Estadiodas Dunas» του Νατάλ με πληρότητα 99,5%, ενώ μόλις στην τρίτη θέση βρίσκεται το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργανώτριας Βραζιλίας με την Κροατία στην «Arena Corinthians» του Σάο Πάουλο με πληρότητα 99,3%.


Το αξιοπερίεργο, πάντως, είναι ότι στη «σούπα» της Νιγηρίας με το Ιράν η «Arenada Baixada» της Κουριτίμπα είχε πληρότητα 98,6%, ενώ το καλύτερο ως τώρα παιχνίδι του Μουντιάλ ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισπανία, έφερε την πληρότητα της «Arena Fonte Nova» του Σαλβαδόρ μόλις στο 92,8% που είναι και η χαμηλότερη ως τώρα.