Δηλώσεις στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης, έκανε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που συμπλήρωσε 50 συμμετοχές με τη "γαλανόλευκη" στο στήθος, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτή η πρόκριση  στους "16" είναι ότι σπουδαιότερο έχει επιτύχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το 2004.

«Αυτή η νίκη είναι πιο μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας μετά το 2004. Σήμερα δείξαμε πως είμαστε μία ομάδα. Πως δεν έχουμε τα προβλήματα που παρουσίαζαν ορισμένοι. Είμαστε μία οικογένεια και το δείξαμε. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο.

Είχαμε πολύ καλή παρουσία και αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω πως στην ζωή όταν αξίζεις κάτι -και με την παρουσία της τύχης βέβαια- ο Θεός στο δίνει. Είχαμε 3 δοκάρια και εν γένει πολύ καλή παρουσία. Αξίζαμε τη νίκη και έτσι περνάμε στην επόμενη φάση.

Ήρθαν σήμερα τα γκολ. Θα μπορούσα να είχαν μπει περισσότερα. Επιθετικά έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ελπίζουμε να έχουμε στην συνέχεια ένα ακόμα πιο καλό πρόσωπο. Τη νίκη την αφιερώνω στην ομάδα γιατί ακούσαμε πολλά και τα ξεπεράσαμε. Μετά στην οικογένειά μου».

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του διεθνή μας στο παρακάτω βίντεο.