xatzidakis_dendias_20140610_01.jpg
Σε αυτό το υπουργείο βρίσκεται το μεγάλο στοίχημα της χώρας, η ανάπτυξη, επεσήμανε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον Κωστή Χατζηδάκη.

«Οι μεγάλες προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια πρέπει να συνεχιστούν και να ενισχυθούν» πρόσθεσε ο νέος υπουργός και τόνισε ότι «μοναδική μου φιλοδοξία είναι να υπηρετήσω αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Στο έργο που παρήχθη τα τελευταία δύο χρόνια αναφέρθηκε ο τέως υπουργός Κωστής Χατζηδάκης. «Κάναμε αυτό που μας επέβαλε η συνείδησή μας, το πατριωτικό μας καθήκον και αυτό που μας επέτρεπε η ισορροπία των Κοινοβουλευτικών δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξέρω ότι ενόχλησα ορισμένες επαγγελματικές ομάδες αλλά ήταν προς όφελος της πατρίδας και σε αυτή τη γραμμή κινηθήκαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι σε αυτό του υπουργείο.
Έκανα ό,τι μου επέβαλε η συνείδηση μου και το καθήκον μου, αλλά κι ό,τι μου επέτρεπαν οι κυβερνητικές ισορροπίες. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και ο κ. Σκορδάς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε απ’  όποια θέση κι αν είμαστε» είπε.