Απόλυτα ρεαλιστής εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις πως μόνο την εικόνα της επανάληψης κρατάει από το σημερινό φιλικό, κόντρα στην Πορτογαλία.


«Αυτό που κρατάμε σήμερα είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, ενώ στο δεύτερο είχαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν επιτρέψαμε στους Πορτογάλους να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, θέλαμε αυτοί να τρέχουν και νομίζω φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ εν συνεχεία απάντησε στην ερώτηση για το αν είναι συγκινητική στιγμή που αντιμετώπισε την Εθνική της χώρας του.

«Σίγουρα είναι μία στιγμή συγκινητική για εμένα. Έπαιξα σ' ένα γήπεδο, όπου έχω ευχάριστες αναμνήσεις. Όμως, αυτό δε με απασχολεί καθόλου, εγώ θέλω να ασχολούμαι με θέματα που έχουν να κάνουν με την Εθνική ομάδα και το πώς θα πάμε όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι στο Μουντιάλ».