Την Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 11.30 π.μ. στο θεατράκι της οδού Χηλής στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Αγάπη που σε λέγαν Αντιγόνη», που διοργανώνεται από την οικογένεια Δημητρίου Γιαννουλάκη υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.
Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν της Αντιγόνης, συζύγου και μητέρας, που απεβίωσε πριν από τρία χρόνια, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Θα έχει εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα και θα λάβουν χώρα ομιλίες και παρουσιάσεις σε σχέση με την ποιότητα ζωής, τη διατροφή, τη θετική ψυχολογία και το ευ ζην.
Σκοπός της εκδήλωσης, μέσα από την προσωπική ιστορία της Αντιγόνης, είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα πρόληψης και ποιότητας ζωής. 

Επιπροσθέτως, η διοργάνωση αυτή θα είναι μια ευκαιρία στήριξης του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Καλαμαριάς με τη μορφή παροχής φαρμάκων, αναλωσίμων και εμβολίων για παιδιά αλλά και της κάλυψης λοιπών αναγκών μέσω ενός προγράμματος χορηγιών και οικονομικής στήριξης. 

Ο δήμος καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν τα φάρμακα που έχουν στο σπίτι και που πια δε χρειάζονται, εφόσον δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους. 

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης σειράς δράσεων της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας που έχουν ως στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας και που σχετίζονται με την κοινωνική φροντίδα ως κορυφαίο ζήτημα κοινωνικής πολιτικής.