Κατά το τελευταίο 24ωρο 15 άτομα συνελήφθησαν μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Γ.Α.Δ.Θ. 


Συγκεκριμένα:


  • Συνελήφθη κατόπιν αναζητήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο κέντρο της πόλης, 32χρονος ομογενής, γιατί νωρίτερα, δρώντας στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου καταστήματος ψιλικών. 
  • Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν στο κέντρο της πόλης 33χρονο που επέβαινε σε ποδήλατο το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από την ίδια περιοχή. Στο κλεμμένο δίτροχο εντοπίστηκε μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα της ιδιοκτήτριας. 
  • Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, περίπτωση κλοπής σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Κορδελιό, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες (16-06-2014). Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 32χρονη ημεδαπή, η οποία μαζί με συνεργό της, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης καρτέλες τυχερών παιγνίων.
  • Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. 
  • Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, τρεις ημεδαποί για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. 
  • Από δικυκλιστές Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. 



Παράλληλα, βεβαιώθηκαν τρεις πταισματικές παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών για επαιτεία και πορνεία.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.