Κατά το τελευταίο 24ωρο 11 άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ για διάφορα ποινικά αδικήματα.


Συγκεκριμένα:


  • Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο κέντρο της πόλης, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με συνεργό του αποπειράθηκαν να κλέψουν σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. 
  • Πέντε άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος του Νομού Θεσσαλονίκης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. 
  • Από δικυκλιστές Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για επιταγές. 
  • Συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης δύο ομογενείς γυναίκες, ηλικίας 37 και 35 ετών, διότι κατείχαν και πουλούσαν σε διερχόμενους συνολικά 262 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα. Κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 106 ευρώ, προερχόμενο από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα. 
  • Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙΑΣ, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. 
  • Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Μοναστηρίου, βεβαιώθηκαν τρεις πταισματικές παραβάσεις σε βάρος ισάριθμων γυναικών (3 αλλοδαπές), κατ' εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.