Συνεχίζονται την Κυριακή 11 Μαΐου από τις 6.30 το πρωί -μετά από διαδοχικές αναβολές και για λόγους ποιότητας και ασφάλειας του οδοστρώματος- οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εγνατία.
 
Οι εργασίας θα γίνουν στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στα τμήματα από την οδό Εθνικής Αμύνης έως την οδό Δ. Γούναρη και από την οδό Ιασωνίδη έως την οδό Σωκράτους.

Το οδόστρωμα θα παραδίδεται στην κυκλοφορία τμηματικά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την παρέλευση του απαιτούμενου χρόνου σκλήρυνσης του ασφαλτοτάπητα, και η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εγνατία πραγματοποιούνται Κυριακή, προκειμένου να μην επιφορτιστεί το κυκλοφοριακό της πόλης κατά τη διάρκεια εργάσιμων ημερών και όταν είναι ανοιχτή η αγορά. Γίνονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις και αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα στις ειδικές λωρίδες λεωφορείων και σε οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης, όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις, όπως εγκάρσιες αυλακώσεις, λακκούβες, τροχαυλακώσεις κλπ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης συνολικής επιφάνειας 20.000 τετρ.μ. στις οδούς Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Εγνατία και Μητροπόλεως όπου έχουν καταγραφεί επικίνδυνα σημεία.