parasxos_20140507_01Στον διαιτητή Κουκουλάκη για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 0-0 της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, επιτέθηκε ο

Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιγνίδι, ενώ ερωτηθείς για την τιμωρία του Δικεφάλου από την ΕΠΟ, την χαρακτήρισε «περίεργη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ατρομήτου:

«Το σκορ αδικεί την ομάδα μου. Είχαμε δύο φάσεις να σκοράρουμε στην αρχή αλλά μετά επινοήθηκε ένα πέναλτι από έναν διαιτητή που αν δείτε τι έχει κάνει στην ιστορία του με εμάς πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεται. Μετά ο ΠΑΟΚ μας πέτυχε ένα όμορφο γκολ και στην συνέχεια έπρεπε να βγούμε πιο μπροστά και ήταν πολύ δύσκολη η προσπάθεια μας.

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ινσαουράλδε στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν δόθηκε πέναλτι. Είναι παράξενη η τιμωρία του ΠΑΟΚ που του μείωσαν βαθμούς. Πάντως τα φετινά πλέι οφ είναι πολύ καλά και θα είναι συναρπαστικά».

Η γνώμη μας

Κακά τα ψέματα, ο Παράσχος έχει δίκιο για το πέναλτι. Ο κανονισμός λέει ότι για να σφυριχθεί πέναλτι πρέπει να υπάρχει πρόθεση. Ούτε για χέρια σηκωμένα λέει τίποτα, ούτε για χέρια κολλημένα στο σώμα…