savidis_syllalhthrio_20140517_01Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, το συλλαλητήριο των φίλων του ΠΑΟΚ στην Καμάρα και ξεκίνησε η πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

 

H αστυνομία υπολογίζει στους 2.500 τους οπαδούς που, αυτήν την ώρα, κινούνται στην οδό Κ. Καραμανλή, με κατεύθυνση τη Λαμπράκη και, τελικό προορισμό, το γήπεδο της Τούμπας. Από την πλευρά τους, οι οργανωτές κάνουν λόγο για πορεία που ξεπερνά κατά πολύ τα 5.000 άτομα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Στην ομιλία του, έδωσε μια υπόσχεση: “Θα καθαρίσουμε ό,τι αρνητικό υπάρχει στον ΠΑΟΚ”. Κάλεσε τους οπαδούς του Δικεφάλου “να ακουστεί η φωνή μας ως την Αθήνα”. Υπογράμμισε, αρκετές φορές, ότι είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και τόνισε πως, στα ταξίδια του διαπίστωσε “πόσο μεγάλη είναι αυτή η οικογένεια”.

Οι υπόλοιποι ομιλητές υπογράμμισαν πως ο ΠΑΟΚ “δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί” και τόνισαν πως, χάρη στις προσπάθειες του Δικεφάλου, για τα χρέη των ΠΑΕ, θα ωφεληθούν όλες οι ανώνυμες εταιρίες, όπως και με τις προσπάθειες για το προπονητικό κέντρο της Θέρμης, θα δοθεί η ευκαιρία για επενδύσεις όπου υπάρχουν αξιοποιήσιμες δημοτικές εκτάσεις.

Ο εκπρόσωπος των συνδεσμιτών υπογράμμισε πως “οι συνδεσμίτες δεν είναι αλήτες που δεν ξέρουν να μιλήσουν” και, απευθυνόμενος στους πολιτικούς, είπε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν θερμή αγκαλιά, αλλά “ξέρουν και να ρίχνουν κλοτσιές, όταν πρέπει”.

Οι πιο συγκινητικές στιγμές του συλλαλητηρίου ήταν όταν ανέβηκαν στην εξέδρα οι ομάδες ποδοσφαίρου Κ-17 που πήρε το πρωτάθλημα, ποδοσφαίρου γυναικών που πήρε το κύπελλο και χάντμπολ γυναικών που, επίσης, πήρε το κύπελλο Ελλάδος. Ολιγόλογοι, οι προπονητές κι οι υπεύθυνοι των ομάδων, ευχαρίστησαν τους οπαδούς για την στήριξη που δίνουν και υποσχέθηκαν “κι άλλους τίτλους”.