Σε δηλώσεις εν όψει του πρώτου αυριανού ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναικό, προέβη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μέσα από τις οποίες συνέστησε υπομονή σε άμυνα και επίθεση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες όσον αφορά το γρήγορο παιχνίδι του αντιπάλου.

«Για κάθε ομάδα και όχι μόνο για μας, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην έδρα του. Είναι μία ομάδα πλήρης, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι και στο Final Four. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, με όλες τις δυνατότητες που έχουμε και τα προβλήματά μας, όπως αυτό του Payne, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες των αγώνων αυτών» τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ 

Κλείνοντας σχολίασε τις επικείμενες μάχες με τους «πράσινους» αλλά και τα σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξει η ομάδα του στην αυριανή αναμέτρηση: «Τα Playoffs είναι μία διαφορετική ιστορία σε σχέση με την κανονική περίοδο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που θέλει να τρέξει πολύ, δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιβάλει αυτό τον ρυθμό που θέλει. Πρέπει να έχουμε υπομονή στην άμυνα και στην επίθεση, να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες των αγώνων για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας, αλλά κι εμείς να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες μας δοθούν» κατέληξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε σημερινό δημοσίευμα της η αθλητική εφημερίδα "SportDay" αναφέρει πως οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ήδη προβεί σε επιδερμικές συζητήσεις με το Σούλη Μαρκόπουλο, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους καθώς το συμβόλαιο του 65χρονου τεχνικού εκπνέι το προσεχές καλοκαίρι. Ευελπιστούν δε, πως η άψογη συνεργασία που έχουν με τον έμπειρο τεχνικό θα λειτουργήσει υπέρ τους και θα μπορέσουν να τον έχουν στο δυναμικό τους και για τα επόμενα χρόνια.