Επίθεση Ψωμιάδη κατά του Σαμαρά

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», Παναγιώτης Ψωμιάδης.


Τις δηλώσεις έκανε από το Αγρίνιο όπου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και τα σχέδιά του για τη νέα Ελλάδα, σημειώνοντας πως «δυστυχώς, ο κ. πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι η μεταρρυθμιστική “κοσμογονία” για την οποία περηφανεύεται συνοδεύεται από μεγάλες απώλειες. Κύριε Σαμαρά οδηγείτε το λαό και τη Ν.Δ. στην καταστροφή. Με πάνω από 4.000 αυτοκτονίες τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι επιβεβλημένο να αλλάξει οικονομική πολιτική, να αλλάξει ρότα στο καράβι. Εγώ το ζήτησα αυτό ήδη από τις παραμονές των εθνικών εκλογών του 2012. Δυστυχώς όμως η φωνή μου αγνοήθηκε από το Μαξίμου».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφασή του να συνεργαστεί με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Μαζί με τους κ.κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη, παλιούς συναγωνιστές επιχειρούμε μια νέα προσπάθεια, ώστε να ακουστούν στο ευρωκοινοβούλιο δυνατές πατριωτικές φωνές. Είναι βέβαιο πως η "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" θα εκλέξει ευρωβουλευτή, ώστε να δώσουμε στις Βρυξέλλες τη μάχη για περισσότερη αλλά καλύτερη Ευρώπη, για την Ευρώπη των Εθνών - Κρατών για την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Την Ευρώπη για την οποία αγωνίστηκε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Σχόλια