Ως κεντρικός αμυντικός χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της αναμέτρησης του Περιστερίου, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Τόνισε σε αυτές πως ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να αποκτά χαρακτήρα, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή του.

«Δουλέψαμε από καιρό για αυτή τη νίκη. Έχουμε αρχίσει πλέον να δείχνουμε χαρακτήρα. Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καλά με συνέπεια να μείνουμε πίσω στο σκορ. Δικαιούμασταν να έχουμε ένα κακό πρώτο μέρος. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο Β' μέρος μπήκαμε πιο καλά. Για την ακρίβεια υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ» τόνισε αρχικά ο διεθνής ακραίος μπακ για να συνεχίσει λέγοντας
«Θέλω να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας. Δουλεύουμε πολύ και χαίρομαι που οι κόποι μας βγαίνουν στο γήπεδο. Μετά από καιρό καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα. Κερδίσαμε εκτός έδρας με ανατροπή, ενώ δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Είναι το πιο σημαντικό διπλό που έχουμε κάνει. Εύχομαι να έρθει μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη στην Τρίπολη και να διεκδικήσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την πρώτη θέση, στο παιχνίδι της χρονιάς. Ο προπονητής ξέρει τι θα κάνει για το θέμα στο κέντρο της άμυνας» κατέληξε ο άσος του ΠΑΟΚ.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Δεν ήταν πέναλτι»


Τέλος ο Ευθύμης Κουλούρης μιλώντας μετά το τέλος του ματς τόνισε: «Δεν υπάρχει πέναλτι, κάνει λάθος ο διαιτητής. Ευτυχώς το έπιασε ο Γλύκος και κρατήσαμε την νίκη. Δεν ήταν πέναλτι, το έδωσε μετά από 5 δευτερόλεπτα κι εμένα μου κόπηκαν τα πόδια κι ένιωσαν πολύ άσχημα από την στιγμή που δεν ήταν κιόλας».