Δηλώσεις στη ραδιοφωνική συχνότητα «Libero 107,4» παραχώρησε ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολιάζοντας τη χθεσινή νίκη - πρόκριση επί της Κηφισιάς, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες «μάχες» των ημιτελικών, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Και στα δύο παιχνίδια, είχαμε ως αρχή να δώσουμε βάρος στην άμυνα και να περιορίσουμε τα ατού της Κηφισιάς. Είναι δύσκολο όλα τα λειτουργούν ρολόι και στα 40 λεπτά ενός αγώνα. Συν τοις άλλοις, η Κηφισιά είναι μια καλή και καλοκουρδισμένη ομάδα και ήταν λογικό πως θα αντιδρούσε. Θεωρώ όμως ότι δείξαμε χαρακτήρα και χθες και στο παιχνίδι στο «Παλατάκι». Αυτό θέλουμε να κρατήσουμε, το ότι πήραμε και χθες μία νίκη πολύ σημαντική για εμάς, που τη θέλαμε πάρα πολύ» Βγάλαμε ενέργεια, πήραμε δύο νίκες και φτάσαμε σε μία πρόκριση που την αξίζαμε» τόνισε αρχικά ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τις επικείμενες μάχες με τους «πράσινους», τονίζοντας: «Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Να τελειώσει η σειρά με τον Παναθηναϊκό και να πούμε ότι φτάσαμε στα όριά μας. Να τελειώσει η σειρά, να κοιταχτούμε στον καθρέπτη κι να πούμε ότι δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας. Αυτό θα ικανοποιήσει και τον κόσμο αλλά και εμάς τους ίδιους».

Τέλος, κλείνοντας ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη συμβουλή - για την πρόκριση κόντρα στην Κηφισιά - του τεχνικού, Σούλη Μαρκόπουλου.

«Σίγουρα ένας προπονητής βάζει τη σφραγίδα του σε μία ομάδα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον κ. Μαρκόπουλο. Χθες συμπλήρωσε 600 παιχνίδια στους πάγκους και εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να του κάνουμε δώρο τη νίκη, πέρα από τη μικρή τούρτα που του δώσαμε στο ξενοδοχείο».