Ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας, Βλάνταν Ιβιτς προέβη σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης χαρακτηρίζοντας απίστευτο συναίσθημα την κατάκτηση του τίτλου, ενώ εξήρε την δουλειά που γίνεται από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο στις ακαδημίες.


«Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία, μετά από πολλά χρόνια η Κ20 πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ήταν μία πετυχημένη χρόνια. Ο πρώτος στόχος ήταν να βγάλουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα, φέτος αυτό έγινε όσο ποτέ. Η οργάνωση που υπάρχει είναι εξαιρετική και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια με πρώτο τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Γίνεται σοβαρή και καλή δουλειά» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Κ-20 του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε αναφορικά με την πρωτόγνωρη εμπειρία: «Είναι κάτι απίστευτο, κατέκτησα τίτλους και με την Παρτιζάν ως παίκτης. Έχω πολλή δουλειά μπροστά. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να μάθω για να κάνω τη δουλειά όπως θέλω εγώ. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο γιατί είναι καλοί παίκτες, αλλά γιατί είναι και προσωπικότητες».

ΠΟΖΟΓΛΟΥ: «Στην πρώτη ομάδα του χρόνου το πρωτάθλημα»

Ο MVP της αναμέτρησης δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρηση σκόρερ των δύο από τα τρία τέρματα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, Στέλιος Πόζογλου, δήλωσε.


«Το πρωτάθλημα είναι πολύ ωραία λέξη. Όλη τη χρονιά δείξαμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό που θέλαμε. Νιώθω χαρούμενος που πετύχαμε και ως Κ17 και φέτος να πάρουμε τον τίτλο, θα το πάρουμε και του χρόνου στη μεγάλη ομάδα. Το θέλαμε να το πάρουμε από το ματς με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη και αφού δεν το καταφέραμε, είπαμε στα επόμενα ματς ότι θα το κάνουμε, όπως και έγινε. Εννοείται ότι θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, γιατί είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Το ντεμπούτο μου στην πρώτη ομάδα είναι πολύ σημαντικό, το ίδιο και το πρωτάθλημα, δεν τα ξεχωρίζω. Φιλοδοξία μου είναι να πάρω παιχνίδια στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθώ εκεί».