Το στέμμα του πρωταθλητή κατέκτησε η Κ-20 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ στην αναμέτρηση που διεξήχθη στη Νέα Μεσήμβρια


Τα τέρματα των ...πρωταθλητών σημείωσαν οι Παπαδόπουλος (24΄) και Πόζογλου (53΄ & 74΄), ενώ οι Κρητικού είχαν μείωσει προσωρινά με τον Σακλαμάκη (63΄). Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολύζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Στέλιος Κίτσιου ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, όντας τιμωρημένος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Κιόσε, Πολύζος, Τουμανίδης, Πόζογλου, Τσολακίδης (69΄ Πατράλης), Συράκος (89΄ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (81΄ Tοπαλίδης).
ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Κοντογιαννίδης, Τούγλης, Δαμιανάκης, Φάζος, Χύζι (75΄ Καρυοφυλλάκης), Μανιδάκης, Μπάμπης (46΄ Χατζάκης), Σακλαμάκης (77΄ Μαραθιανός), Μπολάκης, Χρηστάκης

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια όπως μπορείτε να διακρίνεται και στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.