thermi_moirasma_proeklogikou_ylikou20150515_01Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Μαΐου η Παρέμβαση Πολιτών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης, Σωκράτης Φάμελλος.

 

Όπως υποστηρίζει, μέλη της παράταξης διαπίστωσαν πως μαζί με την εφημερίδα του δήμου διανέμονταν και το προεκλογικό υλικό του απερχόμενου δημάρχου!

«Στην περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Θέρμης Σωκράτη Φάμελλου με υποψήφιους του συνδυασμού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ στη λαϊκή αγορά και στα μαγαζιά των Βασιλικών, σήμερα, Παρασκευή 16 Μαΐου, διαπιστώσαμε ότι οι διανομείς της εφημερίδας του δήμου, που πληρώνονται από σύμβαση του Δήμου Θέρμης, μοίραζαν σε κάθε σπίτι και μαγαζί μαζί με την εφημερίδα του Δήμου ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ και μία προεκλογική επιστολή του απερχόμενου δημάρχου και της παράταξής του», καταγγέλλουν!

Μάλιστα, επικαλούνται ως μάρτυρα υποψήφιο άλλης παράταξης, της Δημοκρατικής Ενότητας. Προσθέτουν πως, αντίστοιχο περιστατικό έγινε και χθες στην επέκταση Θέρμης με δημοτικό όχημα.

Από την πλευρά της, η παράταξη του δημάρχου Θέρμης, Θ. Παπαδόπουλου, απάντησε πως αυτό έγινε από λανθασμένη πρωτοβουλία της εταιρίας διανομής και τα στελέχη της παράταξης δεν είχαν ιδέα.