Κατήγγειλε ηλικιωμένο ως "βαποράκι" ηρωίνης για να τον εκδικηθεί"Φύτεψε" ηρωίνη στο αυτοκίνητο ηλικιωμένου, για να τον ενοχοποιήσει, επειδή είχαν διαφορές!


Δράστης της απίστευτης αυτής, για τα ελληνικά δεδομένα, υπόθεση ψευδούς καταμήνυσης, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, 18χρονος και θύμα 69χρονος. Ο νεαρός διώκεται για ψευδή καταμήνυση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης κάλεσε την Άμεσο Δράση και κατήγγειλε ότι στη ρόδα του Ι.Χ. του 69χρονου υπήρχαν ναρκωτικά. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε, πράγματι στη ρόδα του Ι.χ. βρέθηκε μικρόδεμα ηρωίνης βάρους 2,1 γραμμαρίων, όμως "κάτι" δεν πήγαινε καλά.

Όταν εντοπίστηκε ο 19χρονος ως ο άνθρωπος που είχε καλέσει την Άμεσο Δράση, εκείνος έδωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας. Αυτή ήταν και η αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης και να διαπιστωθεί πως ο ίδιος είχε τοποθετήσει τα ναρκωτικά για να ενοχοποιήσει τον ηλικιωμένο, επειδή είχαν διαφορές πριν έναν χρόνο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια