Handcuffed Suspect

Δάγκωσε το χέρι που τον τάιζε! Ένας 58χρονος Αλβανός έκλεβε, λίγα – λίγα, τα χρήματα που περιείχε το χρηματοκιβώτιο των αφεντικών του…

 

Ο 58χρονος εργαζόταν σε σπίτι στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι που τον είχε στη δούλεψή του, διαπίστωσε πως έλειπαν 125.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Απευθύνθηκαν στην αστυνομία και οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο 58χρονος συνελήφθη χθες (Παρασκευή 3 Μαΐου 2014) το πρωί, την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει άλλα 10.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Είχε κάνει αντικλείδι και, με κάποιον τρόπο, είχε μάθει τον συνδυασμό και, σταδιακά, άρπαξε τα 125.000 ευρώ

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Απόπειρα κλοπής» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων».

Στην κατοχή του, εκτός από το αντικλείδι του χρηματοκιβωτίου, βρέθηκε ένα αντικλείδι τις θωρακισμένης πόρτας του δωματίου όπου ήταν το χρηματοκιβώτιο, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν, ακόμη, βιβλιάρια καταθέσεων, αποδείξεις προθεσμιακών καταθέσεων, γραμμάτια είσπραξης και εντάλματα πληρωμής, μέσω των οποίων προκύπτει η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, μια επαναληπτική καραμπίνα και 41 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς , θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.