Τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Παναγιώτη Ποικιλίδη μετέφερε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

«Θέλω, μιλώντας εκ μέρους όλης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να εκφράσω τις ευχές μας προς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 
Είναι ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, περνά δύσκολες στιγμές, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να γίνει σύντομα καλά, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία του ανθρώπου» τοποθετήθηκε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός, ενώ αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία σκληρή ομάδα. Εμείς δεν έπρεπε να κάνουμε λάθη και να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. 
Υπήρχαν στιγμές που δώσαμε το γήπεδο στους αντιπάλους, αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που θέλαμε και για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί. 
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν πολύ καλά και κατάφεραν να αντιμετωπίζουν με σωστό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι. 
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, πετύχαμε μία νίκη, κάναμε απλά το 1-0. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση και στα επόμενα παιχνίδια. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό και θέλει μεγάλη προσοχή» κατέληξε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Τέλος ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ Μαρκ Πέιν δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: 
«Είμαστε χαρούμενοι για μία πολύ δύσκολη νίκη που πετύχαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος, να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γυρίζουμε στη Θεσσαλονίκη, θέλουμε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη και να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο».

Σφαιρόπουλος: «Μας στοίχισαν τα λάθη στην εκπνοή»

Από την πλευρά του ο τεχνικός  του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ πήρε μία διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με την προσπάθεια που κάναμε πλησιάσαμε.
Καταφέραμε μάλιστα να πάρουμε και μία διαφορά 5 πόντων, που θα μπορούσε να είναι και αρκετή για μας, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για να έχουμε καλύτερη απόδοση, κυρίως στην επίθεσή μας, ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση».