Handcuffed Suspect
Ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού, του ιατρικού και του καλλιτεχνικού κόσμου πέρασαν, σήμερα, την πόρτα του εισαγγελέα, για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

Για χρέη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος προς το ΙΚΑ, ύψους 250.000 ευρώ, συνελήφθη, σήμερα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου, Γιάννης Βούρος.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Βούρος ο οποίος, με απόφαση εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, υπογράμμισε πως πρόκειται για χρέος του ΚΘΒΕ, το οποίο είχε ρυθμιστεί, όμως, η ρύθμιση δεν είχε «περάσει», ακόμη, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στο ΙΚΑ το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου ώς τις 31 Αυγούστου 2013 συνελήφθησαν τη Δευτέρα οι Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και Ανδρέας Μαρτίνης, καθώς τότε ήταν πρόεδρος και αντιπρόεδρος του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Συνελήφθη και ο Αγούδημος!

Για χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθη σήμερα, Δευτέρα, ο 46χρονος εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος. Οι οφειλές προς το Δημόσιο φτάνουν τα 442.976,19 ευρώ και για ΦΠΑ τις 739.358,99 ευρώ.