Θα μπορούσε τη διάρρηξη να κάνει ο... Mr Bean, στην προκειμένη περίπτωση όμως ο διαρρήκτης τον μιμήθηκε επάξια.>>>

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επίδοξος διαρρήκτης, αποφάσισε να κλέψει τα ξημερώματα τις εισπράξεις από μια κεντρική καφετέρια στην περιοχή της Αμαλιάδας.
Αφού λοιπόν άνοιξε με λοστό, ένα από τα παράθυρα του καταστήματος, μπήκε στο εσωτερικό του μαγαζιού. Έκλεισε όμως το παράθυρο, από το οποίο εισήλθε στο χώρο με σκοπό να αποφύγει να δώσει στόχο.
Τη στιγμή, που προσπαθούσε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή, ένας υπάλληλος του καφέ, έτυχε να περνάει από έξω, να παρατηρήσει τον άνδρα στο εσωτερικό και να δει τις ύποπτες κινήσεις του διαρρήκτη.
Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση, ενώ στο μεταξύ ο διαρρήκτης επιχείρησε να κρυφτεί. Μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν αστυνομικοί για να συλλάβουν τον διαρρήκτη, όμως ο εργαζόμενος δεν έφερε μαζί του τα κλειδιά από την πόρτα του καταστήματος.
Ο διαρρήκτης προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο, που είχε εισέλθει νωρίτερα, όμως για κακή του τύχη, αυτό φράκαρε...!
Έτσι περίμενε καρτερικά τη μοίρα του να συλληφθεί από τους αστυνομικούς, όταν πλέον είχε φθάσει ο υπάλληλος με το κλειδί του καταστήματος και τους άνοιξε για να μπουν και να δώσουν τέλος στην αποτυχημένη διάρρηξή του.