Δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια έξω και μέσα από το ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν φωτοβολίδες, οι του ΠΑΟΚ ανταπέδωσαν, ενώ εκτός γηπέδου, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό.


Στην νεκρή ζώνη, που βρίσκεται στη Θύρα 9 του ΟΑΚΑ, οπαδοί των «πράσινων» προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους ομολόγους τους του ΠΑΟΚ κι αφού δεν τα κατάφεραν, λόγω της επέμβασης των ΜΑΤ, επιδόθηκαν σε ανταλλαγή φωτοβολίδων.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους οπαδούς τους, με αποτέλεσμα να... δεχτούν κι αυτοί κάποιες ξώφαλτσες. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν αρκετά καθίσματα, φωτοβολίδες και κροτίδες στα ΜΑΤ και για αρκετή ώρα επικράτησε χάος.

Πυρπόλησαν περιπολικό

Οπαδοί, που δεν έφεραν διακριτικά κάποιας ομάδας, πυρπόλησαν περιπολικό που βρισκόταν σταθμευμένο στο ύψος της Αττικής Οδού στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι δράστες πέρασαν δίπλα από το περιπολικό και πέταξαν μολότοφ με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά με πυροσβεστήρες και δεν χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Να σημειωθεί ότι επρόκειτο για μηχανοκίνητη πορεία οπαδών που πήγαινε στο γήπεδο από περιοχή της Αθήνας άσχετη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.