FASFALIS_20140412_01.jpg

Την προσπάθεια εκφοβισμού των φίλων και των υποψηφίων της Κίνησης «Ανανέωση Τώρα», καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Νίκος Φασφαλής.

Όπως υποστηρίζει, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο «προσπάθησαν να προκαλέσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Παρά την αρχική τους αποτυχία επανήλθαν προκαλώντας και πάλι και βρίζοντας τους φίλους της Κίνησης και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Φασφαλή. Μπροστά στην ψύχραιμη αντίδραση του κόσμου, οι θρασύδειλοι προβοκάτορες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και απομακρύνθηκαν στα στενά της περιοχής».
FASFALIS_ekgainia_20140412_02.jpg
Ο επικεφαλής της παράταξης δηλώνει πως θα αναφέρει το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής και προσθέτει: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σε ζούγκλα. Παρόμοιες ενέργειες και οι εμπνευστές τους ανήκουν στην πολιτική προϊστορία της Ελλάδας και εκεί πρέπει να παραμείνουν».
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Πανοζάχος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συνδυασμών της Κεντρικής Μακεδονίας. Στο τέλος της εκδήλωσης η Κίνηση «Ανανέωση Τώρα» παρουσίασε και τους πρώτους πενήντα υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.