Δύο περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων στην περιοχή της Τούμπας και κλοπή τσάντας στους χώρους των πανεπιστημίων εξιχνιάστηκαν με τη σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού χτες στην Τούμπα.


Ο 36χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χτες στην περιοχή της Τούμπας και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» και «Ψευδή ανωμοτί κατάθεση».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος το Νοέμβριο του 2012 αφαίρεσε την τσάντα 23χρονης, η οποία περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, στους χώρους του πανεπιστημίου.

Στις 24-10-2013, διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας απ' όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.
Επίσης, στις 11-03-2014 αποπειράθηκε να διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, προκαλώντας φθορές στην πόρτα του διαμερίσματος.

Κατά τη σύλληψή του έφερε σακίδιο που περιείχε πλήθος αχρησιμοποίητων συσκευασμένων εργαλείων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, σε έρευνα στο σπίτι του, για το οποίο δήλωσε αρχικά ψευδή διεύθυνση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και φορητό εργαλείο οικοδομικών εργασιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.