koyzinopoylos_20140310_02.jpg

Καμία αναφορά δε γίνεται, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού, Σπύρο Κουζινόπουλο, για την περιοχή, στην έκδοση Very Macedonia της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωση – καταγγελία του, ειδικά στο τμήμα του θρησκευτικού τουρισμού, «υπάρχει αναφορά σε απίθανες εκκλησίες, εκκλησάκια και μοναστήρια της Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται η Παναγία η Μηχανιώτισσα, που κάθε χρόνο την επισκέπτονται για να προσκυνήσουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από  όλη την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον κ. Κουζινόπουλο, στις 94 σελίδες της έκδοσης δεν υπάρχει αναφορά για το δήμο Θερμαϊκού: «Μόνο εκεί κάπου στο τέλος της 18ης σελίδας του εντύπου, υπάρχει μία μικρή αναφορά ότι «αν η ζέστη είναι αφόρητη πηγαίνετε για μια βουτιά στις κοντινές παραλίες του Θερμαϊκού κόλπου που βραβεύτηκαν με Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά τους και δοκιμάστε τους γευστικούς μεζέδες στις τοπικές ψαροταβέρνες», χωρίς απαραίτητα αυτό να παραπέμπει στις ακτές του δήμου Θερμαϊκού. Πέραν τούτου, ουδέν. Καμία νύξη για τις πολυσύχναστες ακτές του Ποταμού, των Νέων Επιβατών, της Περαίας, της Επανομής και της Αγίας Τριάδας αλλά και τις τουριστικές δυνατότητες που αυτές παρουσιάζουν», τονίζει.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επιρρίπτει ευθύνες στο νυν δήμαρχο Θερμαϊκού και τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, ενώ, ειδικά για τις παρουσίες του δήμου σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, υπογραμμίζει πως είναι μηδενικές.